fbpx

Smokkeltocht

Geniet van de natuur

Ideaal voor gezinnen

Heerlijk in de bossen

Ontdek de smokkeltijd

Smokkeltocht

Eenmaal aangekomen bij “Herberg de Negende Zaeligheyt” is het aan jullie om terug in de tijd te reizen. En wel de tijd van de smokkelaars. Jullie worden als groep meegenomen op avontuur door digitale smokkellegende “het klaveren vrouwke”. Deze smokkelaar is de geschiedenisboeken ingegaan omdat hij jaren op een rij gigantisch veel smokkelwaar over de grens heeft weten te smokkelen, én hij heeft de mooiste verhalen die hij graag met jullie deelt!

De tocht loopt dwars door een prachtig natuurgebied en jullie worden over de mooiste paden naar jullie bestemming gevoerd. Tijdens deze tocht is het aan jullie om uit de handen van de politie te blijven en jullie smokkelwaar veilig naar België te transporteren. Daarnaast worden jullie uitgedaagd om het eeuwenoude mysterie van de legendarische smokkelaar “Ham” te ontrafelen. Durven jullie het avontuur aan?

Wat verwacht “het klaveren vrouwke” van jullie?

Je hebt de keuze om deze tocht met de step of wandelend te doen. Met behulp van een GPS en een audiogids worden jullie op een unieke en spannende wijze door het bos geleid. De tocht duurt zo’n 2 tot 2.5 uur maar zit boordevol spannende opdrachten en rustmomenten. Gezien de tocht over kronkelende bospaadjes loopt raden wij aan dichte schoenen aan te trekken. Daarnaast is het verstandig rekening te houden met modder bij nat weer.

€ 9,80 per persoon.

Actie:

Smokkeltocht en een hoofdgerecht vanaf € 16,95!!

Heeft U een vraag of wilt U een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Neem contact opReserveer Direct

You are donating to : Greennature Foundations

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...