fbpx

Over ons

Ontmoet ons
Familie Schilders
Eigenaars

In 1967 is de familie Schilders neergestreken op “de Witrijt”. Al vanaf de eerste paar jaar dat ze gesetteld waren op dit mooie en rustige plekje was hun deur altijd open voor mensen die dit ook wilden ervaren. De ouders van Frank hebben van hun hobby hun beroep gemaakt en zijn ‘de negende zaeligheyt’begonnen. Na een aantal jaar ging Frank samen met zijn vrouw Aletty mee de zaak in. Zij zijn in 1994 gestart met de buitensport. Sinds hun zoon Teun klaar is met zijn opleiding werkt ook hij full-time mee in de zaak.
De familie Schilders, een familie die er alles aan doet om ook u zich hier thuis te laten voelen.

Onze geschiedenis

Namens Frank, Aletty, Teun en het hele team heten we u van harte welkom in “De Negende Zaeligheyt”.
De naam De Negende Zaeligheyt bestaat niet zomaar. Bijna 50 jaar geleden is deze ontstaan. Willem en Riet Schilders, de vader en moeder van Frank, kochten in 1967 een oude boerderij op De Witrijt. Vanaf het begin kwamen er mensen om te genieten van de rust en de natuur. Vaak schoven de gasten ook mee aan tafel. Tijdens een van die maaltijden kregen ze een heerlijke kop groentensoep voorgeschoteld. Terwijl ze hier van genoten, zei een van de gasten: “Vorige week heb ik in Eersel bij Restaurant De Acht Zaligheden soep gegeten, maar deze soep is nog veel lekkerder Riet. Dit is echt wel Negen Zaligheden soep!”
Inmiddels hebben Frank en Aletty het bedrijf van hun ouders overgenomen. Samen met hun zoon Teun en een hechte club medewerkers, houden ze deze bijzondere plek in stand. Onze missie is mensen een plek bieden waar ze kunnen genieten van de rust, ruimte en natuur. Dit alles is hier meteen te voelen als je buiten bent.

Vogelvlucht SBP Outdoor

Bekijk hier een vogelvlucht filmpje van ons bedrijf.

You are donating to : Greennature Foundations

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...