Operationeel

Operationeel

NEN15567 inspectie

Periodieke inspecties dienen volgens de NEN15567 minimaal 1 x per jaar uitgevoerd te worden. Bij veelvuldig gebruik kan het ook nodig zijn om deze interval te verkorten. U heeft maximaal 15 maanden de tijd om de inspectie te doen, met dien verstande dat het wel een (min) jaarlijks regime blijft. Deze inspectie moet volgens de NEN15567 minimaal 1 x per jaar uitgevoerd worden door een competent persoon. Hierbij worden de draagstructuur, de elementen en het veiligheidssysteem uitgebreid geïnspecteerd.

Aansprakelijkheid veiligheid klimparken

Deze inspectie dient door een (min of meer) onafhankelijke persoon uitgevoerd te worden. Het is dan ook niet verstandig om deze inspectie door eigen personeel uit te laten voeren. Dit bemoeilijkt de bewijslast voor een goede zorgplicht. Verder dient de inspecteur een uitgebreide kennis te hebben van houten onderdelen, staalkabels, houtrot, metalen onderdelen, touwen, verbindingsmiddelen, zekersystemen, internationale normen en de eisen die gesteld worden aan de verslaglegging.

Verborgen gebreken touwparcoursen

Soms is het noodzakelijk om onderdelen van het parcours te ontmantelen voor een goede inspectie. Soms bevindt houtrot zich in de kern van het hout en roest binnenin de staalkabels, SBP verzorgd graag deze inspecties voor u zodat uw gasten veilig gebruik kunnen maken van uw klimbos, highrope en/of low ropes parcours. De inspecties doen we volgens de ERCA certificering; een streng regime en uitermate degelijk opgeleide inspecteurs. SBP voorziet u ook altijd van gratis advies tijdens een periodieke inspectie. Hierbij krijgt u tips om slijtage te voorkomen en zaken vroegtijdig aan te pakken.

You are donating to : Greennature Foundations

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...