Inspecties

Wat houden inspecties in?

Slijtage touwparcours

Uw touwparcours wordt hopelijk veel gebruikt. Dat is goed voor de omzet. Uiteraard treedt er bij gebruik ook slijtage op. Dit kan zijn in de vorm van houtrot, corrosie van stalen delen, aantasting door insecten, vermoeiing van stalen delen, slijtage door wrijving etc..

Klimpark inspectie

Om dit goed te kunnen inspecteren heeft de inspecteur een brede kennis nodig van hout, staal, touwwerk en staalkabels. Als ERCA gecertificeerd inspectiebedrijf voeren we deze inspecties graag voor u uit. Alle tekortkomingen worden in een duidelijke rapportage vastgelegd met digitale foto’s en een omschrijving. Hiermee kan de onderhoudsploeg direct aan de slag. En als alles weer gerepareerd is en teruggekoppeld aan ons, volgt een ERCA certificaat van goedkeuring.  Met een ERCA inspectie toont u goed huisvaderschap aan en voldoet u aan uw zorgplicht. En dat is wel een veilig gevoel. Uw gasten kunnen weer met een gerust hart gebruik maken van het touwparcours.

Touwparcoursen inspectie vormen

Goede inspecties zorgen ervoor dat uw parcours voldoet aan de norm en voortdurend geschikt zijn voor gebruik. Hieronder geven we in het kort weer welke inspecties er zijn voor touwparcoursen:

Periodiek

Operationeel

Houtrot

You are donating to : Greennature Foundations

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...