fbpx

09
mei

Escape room Brabant

Escape room Brabant

Ben je op zoek naar een nieuwe, sfeervolle maar voornamelijk spannende ervaring in een escape room? Dan ben je bij SBP outdoor aan het juiste adres! Het ondergrondse hol van de Witrijtse roversbende wordt gezien als een van de leukste escape rooms en activiteiten van Brabant. Het Rovershol is eeuwenlang verstopt geweest midden in de natuur en pas recentelijk ontdekt. Er rust er een vloek op het rovershol. Wanneer het niet lukt om tijdig te ontsnappen, zullen de geesten van de gevangenen voor eeuwig ronddwalen in het Brabantse Witrijtsebos. Helaas is het geen makkelijke opgave om naar buiten te kunnen komen. Welke groep weet binnen de tijd te ontsnappen aan de vloek?

Wat is een escape room?

Jullie worden opgesloten in het rovershol de Witrijt. Vervolgens krijgen jullie 60 minuten de tijd om alle raadsels en puzzels op te lossen waardoor jullie aanwijzingen kunnen ontvangen. Daarmee is het mogelijk om binnen de tijd te kunnen ontsnappen, alleen dan wordt de vloek opgeheven. Het kan zijn dat je moet hurken of klimmen om sommige raadsels op te lossen, het is daarom van belang dat je goed ter been bent. Daarnaast is het rovershol ook niet geschrikt voor personen met claustrofobie of epilepsie.

Kom naar de leukste escape room van Brabant

Het is mogelijk om met minimaal 3 personen tot maximaal 6 personen vanaf 12 jaar het avontuur aan te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om de beleving van de escape room te combineren en te vergroten. Dit kan met een heerlijk Roversplankje of een gezellige BBQ. De escape room in Bergeijk, gelegen in Brabant, is 6 dagen per week te boeken en bij ontvangst zal de betaling plaatsvinden.

Durven jullie de uitdaging nog aan?

Boek de escape room

Laat een reactie achter

You are donating to : Greennature Foundations

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...