fbpx

Scholen

Teambuilding

Voor alle scholen

Profijt de hele schoolcarrière

Arrangement scholen

Binnen onze schoolprogramma’s heeft u zelf de keus wat u gaat doen met uw leerlingen. Onze programma’s hebben als uitgangspunt de samenwerking tussen de leerlingen maar ook de samenwerking tussen leerling en docent.
Onze schoolprogramma’s kennen de volgende opties:

Zelf coachend:
Hierbij zijn er een aantal oefeningen uitgezet in het bos. De leraren krijgen vooraf een uitleg hoe ze deze oefeningen uit moeten voeren. Het draait hier vooral om de teambuilding van de leerlingen. Dit programma begeleidt de school geheel zelf.

Zelf en professioneel coachend:
Hierbij gaan ze een dagdeel zelf met de leraren aan de slag in het bos net als bij bovengenoemd programma. Het andere dagdeel zullen ze verblijven op ons buitensportterrein begeleid door een van onze instructeurs. Hierbij speelt de samenwerking tussen de leerlingen een grote rol. Hier worden onze instructeurs specifiek in opgeleid om dit zoveel mogelijk te benadrukken binnen de activiteiten.

Professioneel coachend:
Hier verblijft de gehele groep de gehele dag op ons buitensportterrein begeleid door een van onze instructeurs. Hierbij speelt de samenwerking tussen de leerlingen een grote rol. Hier worden onze instructeurs specifiek in opgeleid om dit zoveel mogelijk te benadrukken binnen de activiteiten. Tevens wordt hier ook een deel op geëvalueerd met de groep.

Schoolarrangementen bij SBP Outdoor
De totale groep wordt verdeeld in groepjes van 10 – 15 personen. De rest van de dag blijft dit groepje ongewijzigd. De instructeur blijft tijdens het hele programma bij deze groep. Het is belangrijk dat er per groepje (ook bij de professioneel coachende programma’s) een begeleider vanuit school is die een actieve bijdrage levert in het groepsproces en de naleving van de regels.
Zorg altijd voor een set droge of oude kleding, schoenen, ondergoed en een handdoek! De kans dat er iemand vies of nat wordt is groot.

 

Meer informatie en prijzen? klik dan op de knop hieronder.

Heeft U een vraag of wilt U een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Neem contact opReserveer Direct

You are donating to : Greennature Foundations

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...